Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E MACHIAT FROZEN ELSA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiat frozen elsa

Jocuri de machiat pe Elsa una dintre surorile printese ale regatului ghetei. Aceasta are nevoie de o schimbare radicala de look pentru a fi la moda pentru incoronare si mai ales pentru balul ce va urma aceasta festivitatea. Deja stie ca printul ei preferat o sa fie la petrecere asa ca ea vrea sa il impresioneze prin frumusetea, naturaletea si puterea ei de a controla gheata. Tu trebuie sa iti folosesti talentele de stilista pentru a ii aranja parul, pentru a ii face fata sa arate cat mai frumos folosind diferite feluri de machiaj si culor is bineinteles alegandu-i unele dintre cele mai frumoase rochii de bal din regat. Distreaza-te impreuna cu Elsa frozen si fa cele mai frumoase makeover!


Tags: jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri makeup jocuri barbie de machiat jocuri frozen jocuri barbie frozen jocuri disney

Acest joc cu titlu machiat frozen elsa, a fost adaugat 2014-07-25 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri disney. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.