Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E MODA EVER AFTER HIGH

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

moda ever after high

Joaca jocuri de moda cu fetele din ever after high, liceul undeva invata cele mai frumoase fete care sunt fiicele printeselor din povestile voastre cele mai frumoase. In acest joc ai la dispozitie mai multe tipuri de haine, coafuri si rochii pentru a imbraca fetele tale favorite ce merg la liceul ever after. Poti sa iti alegi modelul, apoi sa apesi in stanga pentru a selecta tipul de haina sau accesoriul dorit si poti sa le faci coafura dar si sa creezi cele mai interesante costumatii. Incearca sa faci fiecare dintre fete foarte frumoasa si sa le ajuti sa fie unice pentru petrecerea ever after high cu elevele printeselor din cele mai frumoase povesti de dragoste. Joaca si tu noi jocuri de moda ever after pe cel mai tare website pentru fete jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie de imbracat jocuri ever after high jocuri cu printese jocuri barbie de moda jocuri cu rochii jocuri de coafat

Acest joc cu titlu moda ever after high, a fost adaugat 2014-11-19 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.