Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E SMURFETTE DE IMBRACAT PENTRU SCOALA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

smurfette de imbracat pentru scoala

Smurfette este printre putinele fete din lumea smurfilor, si astfel trebuie sa reprezinta toate fetele prin frumusetea ei, astfel ca ea are nevoie de ajutorul tau pentru a ramane frumoasa mai mult timp si pentru a putea fi foarte draguta in prima zi de scoala impreuna cu colegii sai smurfi. Trebuie sa ii faci o sedinta de ingrijit tenul si corpul foarte amanuntita, trebuie sa ii speli parul ca sa arate foarte bine si sanatos si bineinteles sa nu uitam ca ar fi bine sa ii faci si cele mai frumoase coafuri dupa ca sa ii puna in evidenta frumusetea ei de studenta la scoala si sa ii pui haine care deasemenea, sa impresioneze baietii prin feminitatea ei, dar sa fie decenta pentru o zi de scoala foarte distractiva. Joaca si tu cele mai tari de jocuri de ingrijit si de infrumusetat impreuna cu fetele de pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie de ingrijit jocuri spa jocuri de coafat jocuri de ingrijit par jocuri de imbracat jocuri barbie cu haine jocuri distractive jocuri cu vedete jocuri cu celebritati

Acest joc cu titlu smurfette de imbracat pentru scoala, a fost adaugat 2014-12-21 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu celebritati. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.