Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E SO SAKURA VEDETA CINEMA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

so sakura vedeta cinema

So Sakura trebuie neaparat sa fie vedeta de hollywood, iar pentru ca Barbie sa ajunga acolo trebuie sa treaca prin acest salon de infrumusetat. In primul rand ai la dispozitie mai multe coafeze, stilista si experte in moda, tu vei trece pe la fiecare in parte si trebuie sa o ajuti pe Barbie cu o noua coafura, o ingrijire spa, bineinteles sa nu uitam si de noile tipuri de haine, coafuri si chiar accesorii. In salonul pentru vedete So sakura poti sa primesti un tratament foarte stilat si de clasa ridicata, trebuie doar sa stii si tu multe despre moda, sa fii sigura de ceia ce faci si sa iti exeresezi imaginatia pe frumoasa noastra vedeta barbi. Joaca si tu cele mai noi si interesante jocuri cu fetele de la hollywood chiar aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri de infrumusetat jocuri barbie de infrumusetat jocuri hollywood jocuri cu vedete jocuri cu celebritati jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat

Acest joc cu titlu so sakura vedeta cinema, a fost adaugat 2014-11-28 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.