Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E SOFIA INTAI DE MACHIAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

sofia intai de machiat

Joaca jocuri cu Sofia intai de machiat si imbracat in cel mai nou joc cu printese de pe site-ul nostru. In aceasta seara printea Sofia intai are nevoie de ajutorul nostru, ea vrea sa arate cat mai bine pentru o petrecere regala asa ca u trebuie sa o treci printr-o serie de ingrijiri in genul spa. Dupa ce ai terminat poti sa incepi o sesiune de machiat intensa prin schimbarea fardului pentru ochi, a rujului si chiar a culorii obrajilor, insa ai grija sa nu exagerezi cu acest tip de machiaj pentru micuta noastra printesa. La sfarsit ii poti schimba coafura si hainele Sofiei pentru a o face sa arate cat mai bine atat pentru bal cat si printre celelalte printese disney. Joaca si tu noul nostru joc de machiat printesa cum ar fi Sofia 1 pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu sofia intai jocuri cu printese jocuri de machiat jocuri spa jocuri cu rochii jocuri disney

Acest joc cu titlu sofia intai de machiat, a fost adaugat 2014-11-12 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri disney. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.