Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E SOFIA INTAI ROCHII ZI DE NASTERE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

sofia intai rochii zi de nastere

Joaca jocuri cu Sofia intai, printesa cea mai noua din regatul disney. Impreuna cu ea poti sa faci cele mai interesante costumatii pentru o zi de petreceri la baluri regale si nu numai. Trebuie in primul rand sa ii alegi o coafura noua si apoi poti sa ii faci rochia dorita pentru bal alegand diferite tipuri de topuri, diferite parti de rochie si alte accesorii necesare pentru a face cele mai interesante tipuri de costumatii pentru frumoasa printesa Sofia. Joaca si tu aceste noi jocuri de imbracat fete pe jocuribarbionline.com!


Tags: jocuri sofia intai jocuri barbie de imbracat jocuri barbie cu rochii jocuri de imbracat jocuri cu rochii jocuri de moda jocuri moda jocuri cu celebritati jocuri barbie designer jocuri designer

Acest joc cu titlu sofia intai rochii zi de nastere, a fost adaugat 2014-12-03 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri designer. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.