Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E DRACULAURA ROCHII DIN PETICE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

draculaura rochii din petice

Joaca jocuri cu frumoasa Draculaura in aceste nou joc de creat cele mai frumoase rochii din petice. In acest joc poti sa urmaresti moda dar si sa o faci in cele mai noi jocuri cu monster high si frumoasa Draculaura. In primul rand trebuie sa alegi hainele de moda facuta din cusuturi cu petice ale elevei Monster High si apoi trebuie sa alegi cele mai frumoase si interesante modele, necesare pentru a face aceasta noua costumatie cat mai interesante si frumoase pentru eleva noastra la moda. Alege tipul de rochie, alege culorile si modelele si creeaza online cele mai frumoase rochii de moda noua pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu draculaura jocuri monster high jocuri monster high de imbracat jocuri de imbracat monster high jocuri designer jocuri de creat rochii jocuri de facut rochii jocuri moda jocuri barbie designer jocuri barbie de imbracat

Acest joc cu titlu draculaura rochii din petice, a fost adaugat 2015-01-10 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.