Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA ZANELE WINX

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca zanele winx

Fetele winx sunt cele care apara lumea de magiile negre si rele, insa ele sunt si fete foarte frumoase care se pot transforma pentru a isi apara teritoriul, iar cand se intorc acasa ele vor sa arate fenomenal, sa fie frumoase si interesante, sa aiba aripi colorate si sa fii cat mai atragatoare cu haine noi, fuste scurte si bluzite sclipitoare. In acest joc de imbracat zanele winx, Stella, Flora, Tecna si celelalte zane poti sa le faci diferite tipuri de costumatii pentru lupta dar si pentru balurile ce pot fi organizate acasa la ele, astfel ajutandu-le cu moda si coafurile lor cele mai tari. Joaca si tu cele mai tari jocuri cu winx noi pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri winx jocuri barbie winx jocuri de imbracat winx jocuri cu zanele winx jocuri moda jocuri cu aripi jocuri fete jocuri designer

Acest joc cu titlu imbraca zanele winx, a fost adaugat 2014-12-27 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri designer. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.