Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E PICTAT SOFIA INTAI PE FATA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

pictat sofia intai pe fata

Jocuri de pictat Sofia intai pe fata este un nou joc de machiat dar si de colorat pentru Halloween. In acest joc mai intai trebuie sa alegi tipul de masca pe care il vrei pe fata Sofiei, apoi trebuie sa iti folosesti Mouse-ul pentru a realiza acest desen. Trebuie sa unesti punctele, sa faci machiajul apoi este mai usor mai ales ca tu ai un talent in machiat si in folosirea fardurilor. Dupa ce ai terminat jocul de machiat si de pictat masca Sofiei intai poti sa iti folosesti talentul pentru a ii alege cateva haine de Halloween pentru petrecerea noastra pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu sofia intai jocuri de colorat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri de indemnare jocuri de coafat jocuri disney

Acest joc cu titlu pictat sofia intai pe fata, a fost adaugat 2014-11-06 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri disney. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.