Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E PRINTESA RAPUNZEL DE IMBRACAT MODERN

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

printesa rapunzel de imbracat modern

Frumoasa printesa Rapunzel are nevoie de noi tipuri de haine si de noi coafuri pentru a putea sa arate minunat in timpul petrecerii ei de 16 ani. Dupa cum stii deja Rapunzel este o printesa din timpuri stravechi, o printesa foarte frumoasa si bineinteles sa fii cat mai sclipitoare. Insa noi suntem gata sa ne distram la maxim asa ca am hotarat sa folosim si haine moderne pentru frumoasa printesa, sa vedem cum ar arata ea pentru o super petrecere moderne pentru ziua ei de nastere. Joaca si tu cele mai tari jocuri online impreuna cu printesele tale favorite chiar aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu rapunzel jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri cu rochii

Acest joc cu titlu printesa rapunzel de imbracat modern, a fost adaugat 2014-12-26 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu rochii. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.