Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE DE GATIT E ALBA CA ZAPADA GATESTE PLACINTA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

alba ca zapada gateste placinta

Joaca un nou joc din seria barbie, insa de data aceasta este vorba despre printesa ALba ca Zapada o foarte buna prietena a lui Barbie ce vrea sa te invete sa gateste cele mai gustoase retete de placinta cu capsuni chiar aici pe site-ul nostru jocuribarbieonline.com! Nu este foarte greu pentru ca printesa Alba ca zapada o sa faca totul usor pentru tine, trebuie doar sa iti folosesti talentele de bucatareasa pentru a combina ingredientele, sa le amesteci bine si sa le pui la cuptor pentru a crea reteta. Distreaza-te si tu intr-un nou joc de gatit impreuna cu printesele disney!


Tags: jocuri cu printese jocuri cu mancare jocuri barbie de facut mancare jocuri cu prajituri jocuri barbie de gatit prajituri

Acest joc cu titlu alba ca zapada gateste placinta, a fost adaugat 2014-10-28 in categoria jocuri barbie de gatit si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de gatit prajituri. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.