Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE DE GATIT E CERISE HOOD GATESTE BRIOSE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

cerise hood gateste briose

Jocuri cu Cerise Hood din Ever After High care vrea sa isi impresioneze prietenele prin gatirea unor briose foarte gustoase incat sa impresioneze fiecare fata din liceul studentelor care sunt fiice ale eroinelor, printeselor si a personajelor rele din povestile copilarii tale. Nu este foarte greu pentru ca o sa o ai pe Cerise Hood la fiecare pas astfel incat sa gatesti fiecare briose cat mai bine, sa inveti si tu reteta si sa te distrezi cu fetele din Ever After High. Joaca cele mai tari jocuri cu eleve de la liceul din povesti aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri ever after high jocuri barbie de gatit jocuri barbie cu mancare jocuri de gatit jocuri cu prajituri jocuri fete

Acest joc cu titlu cerise hood gateste briose, a fost adaugat 2014-12-08 in categoria jocuri barbie de gatit si poate fi descris ca un joc cu jocuri fete. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.