Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE CROIESTE ROCHII DE IARNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie croieste rochii de iarna

Barbie designer de iarna este un nou tip de joc in care trebuie sa creezi o blanita si o jacheta sau geaca pentru Barbie la moda ca sa o poarta acum cat iarna este afara. Ea vrea bineinteles sa fie ceva unic, sa arate foarte frumos si sa respecte trendurile din aceasta iarna foarte frumoasa si racoroasa, iar pentru a putea sa mearga cu ea prin frig trebuie sa folosesti un material cat mai gros si foarte durabil. Incearca sa iti folosest inspiratia de creatoare de moda pentru a putea sa faci noi tipuri de haine, ai grija la combinatii de culori si incearca sa devii un adevarat designer de moda. Joaca impreuna uc noi cele mai tari jocuri online si distreaza-te dezvoltandu-ti imaginatia pe site-ul nostru jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri de facut rochii jocuri de creat rochii jocuri designer jocuri barbie designer jocuri barbie de facut rochii jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri cu rochii jocuri cu haine

Acest joc cu titlu barbie croieste rochii de iarna, a fost adaugat 2015-01-05 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.