Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE DESIGNER DE ROCHII GRECESTI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie designer de rochii grecesti

Grecii antici au fost un popor foarte cult ce a inventat democratia, insa ei avea si un simt estetic foarte dezvoltat folosind doar tesaturi fine si culori complementare pentru a isi face hainele cat mai frumoase si incintante de purtat. In acest joc va trebui sa o ajuti pe Barbie sa isi creezi propriile costume de femeie greaca din antichitate. Va trebuie sa alegi tesaturile folosite, modul in care acestea stau pe corpul femeiei Barbie si ce culori sa aiba. Foloseste imaginatia pentru a crea combinatii cat mai indraznete si frumoase, iar stilul pentru a combina toate elementele intr-un tot unitar cat mai incredibil de privit. Distreaza-te intr-un joc de barbie designer de haine!


Tags: jocuri barbie designer jocuri designer jocuri de imbracat jocuri de colorat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie cu haine jocuri moda jocuri cu haine

Acest joc cu titlu barbie designer de rochii grecesti, a fost adaugat 2014-06-02 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.