Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE FATA CU PAR COLORAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie fata cu par colorat

Barbie poate fi si o fata cu parul foarte haios si colorat, care se simte bine doar atunci cand culorile din capul ei sunt la numar de cel putin doua. Ea poate este un pic mai rebela si chiar putin gotica, insa vrea foarte mult sa aiba haine la moda dar dupa cum ti-ai imaginat si hainele ei au culori foarte ciudat proportionate si iesite din comun. Nu o sa poti crea costumatii in trenduri cu moda, insa poti sa creezi combinatii care sa creeze noi trenduri, care sa fie asa de radicale incat altii sa incerce sa le copieze, iar tu fiind o super stilista o sa te descurci de minune in acest joc de imbracat fete barbie!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri dressup jocuri barbie de moda jocuri moda jocuri cu haine

Acest joc cu titlu barbie fata cu par colorat, a fost adaugat 2014-06-05 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.