Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE FOTOMODEL DE REVISTA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie fotomodel de revista

Barbie are nevoie de ajutorul tau pentru a isi face acest numar din revista sa de moda. Ea trebuie sa isi potriveasca hainele si intreaga tinuta ca sa impresioneze audienta, daca hainele ei nu sunt la moda si nu arata divin pe ea revista nu o sa aiba prea multi fani. Ai grija cum o incadrezi in poze si mai ales cum faci constrastul cu scrisul si articolele care trebuie sa incapa pe coperta acestei reviste de moda. Distreaza-te alegand haine pentru sedinta foto a lui Barbie, in care trebuie sa pozeze pentru o fotografie ce va aparea in o super revista de moda citita de toate casele de moda!


Tags: jocuri barbie fashion show jocuri barbie fashionista jocuri barbie noi jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dress up jocuri barbie fashion jocuri barbie 3d jocuri cu fete barbie jocuri barbie cu haine jocuri fashion jocuri fashion de imbracat
 Foloseste mouse-ul pentru a alege diferite haine si coafuri pentru Barbie- Foloseste mouse-ul pentru a alege diferite haine si coafuri pentru Barbielimitator

Acest joc cu titlu barbie fotomodel de revista, a fost adaugat 2014-04-18 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri fashion de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.