Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE GLAMOUR MAKEOVER

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie glamour makeover

Joaca jocuri de infrumusetat pe frumoasa Barbie pentru o petrecere glamour, adica o petrecere unde trebuie sa arati cat mai stralucitor, trebuie sa fii cat mai frumoasa si la moda, astfel ca tu trebuie sa o ajuti pe Barbie cu sfaturile tale de fashionista, sa ii alegi cele mai frumoase coafuri pe care le poti gandi pentru costumatia aleasa si pentru rochiile de seara cu care ai imbract-o. Bineinteles, mai ai apoi de facut cele mai frumoase tipuri de machiaje, ca sa ii scoti in evidenta frumoasa fata astfel putand sa faci tenul sa straluceasca si sa fie cat mai interesant. Joaca cele mai tari jocuri cu barbie fashionista pe site-ul nostru de moda jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie fashionista jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri de moda jocuri cu rochii jocuri de infrumusetat jocuri de imbracat jocuri de coafat

Acest joc cu titlu barbie glamour makeover, a fost adaugat 2014-12-21 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.