Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE HAINE PENTRU MARE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie haine pentru mare

Jocuri de imbracat pe Barbie pentru o saptamana de stat la mare in care va iesi de multe ori la plaja si mai ales la terasele deschise non stop in statiunile de la malul apei. Va trebuie sa folosesti multe haine de culoarea albastra si un machiaj cat mai usor pentru a nu incarca fata foarte mult. In jocul nostru Barbie trebuie sa ai o imaginatie foarte buna pentru a putea sa iti imbraci fata in cele mai interesante haine la moda, potrivite dupa culoare si forma. Nu uita si de coafura ei care trebuie sa fie cat mai racoroasa si plina de volum. Distreaza-te in acest super joc de imbracat fete cu haine pentru mare online!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri de machiat jocuri de coafat

Acest joc cu titlu barbie haine pentru mare, a fost adaugat 2014-06-24 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.