Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE IN GHETE DE IARNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie in ghete de iarna

Barbie are nevoie de o costumatie de iarna, insa ea nu vrea sa incepi imbracarea cu hainele ci vrea sa asortezi totul la cizmele alese. Astfel, mai intai poti sa o incalci si apoi sa construiesti intreaga costumatie ca sa se potriveasca cu incaltamintea. Trebuie ca hainele sa aiba o cromatica cat mai deschisa, bineinteles sa fie la moda si sa arata modern, iar pentru Barbie este important sa nu ii fie frig orice temperatura va fi afara. Stim ca esti o stilista desavarsita asa ca o sa te lasam pe tine sa alegi coafurile si accesoriile pentru o sedinta foto de iarna!


Tags: jocuri cu iarna jocuri de imbracat jocuri cu ghete jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine jocuri dressup jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu barbie in ghete de iarna, a fost adaugat 2014-05-07 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.