Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE IN MODA DE PODIUM TOAMNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie in moda de podium toamna

Cu toate ca anotimpurile trec si vin Barbie are nevoie de tine pentru a face fiecare dintre super prezentarile ei de moda si sa devina cu adevarat cea mai frumoasa fata care a exista vreodata. In primul rand trebuie sa stii ca trebuie sa creezi un nou tip de rochie si sa faci un nou fel de costumatie pentru hainele de toamna a lui Barbie pe care trebuie sa le prezinte pe podium in prezentarea sa de moda. Nu uita sa adaugi si noi pantofi si alte accesorii de moda. Joaca cele mai tari jocuri pe podiumul de moda impreuna cu cele mai frumoase modele pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie de imbracat jocuri barbie pe podium jocuri moda jocuri cu haine jocuri cu rochii jocuri de creat costumatii

Acest joc cu titlu barbie in moda de podium toamna, a fost adaugat 2014-12-13 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de creat costumatii. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.