Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE MODA DE ROCHII SCURTE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie moda de rochii scurte

Barbie este in o misiune foarte importanta, ea tocmai se afla in Texas, statul american unde exista cei mai multi cowboy asa ca costumatia pe care ea vrea sa o foloseasca trebuie sa arate sic si eleganta, dar in acelasi timp sa aiba si o tenta de cowboy. Poti incerca una dintre multele sale rochii mai scurt, poate cu o pereche de cizme de cowboy pentru a scoate un aer cat mai rustic din costumatie, dar in acelasi timp sa fie la moda. Poti incerca si alte coafuri pe care le asortezi la diferitele costumatii gandite de tine ca sa vezi in care arata mai frumos, mai la moda si mai interesant.


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri moda jocuri cu haine jocuri barbie moda jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu barbie moda de rochii scurte, a fost adaugat 2014-06-22 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.