Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE MODA SIC

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie moda sic

Barbie are inca o data nevoie de ajutorul tau, ea are o petrecere importanta si vrea sa isi faca cateva costumatii pentru ea, dar nu prea are ideii, insa tu poti sa folosesti imaginatia de stilista de moda pentru a le face si cateva sugestii prin apasarea butonului cu litera S. Incearca sa faci totul la moda, haine cum ar fi blungi stramti cu pantofi cu toc si o jacheta de piele sau combinatii care le-ai vazut in reviste toate pentru a mentine imaginea lui Barbie de una dintre cele mai frumoase femei si reputatia ta ca prietena cea mai buna a lui Barbie si o cunoscatoare de moda.


Tags: jocuri barbie jocuri barbie fashionista jocuri fashionista jocuri de imbracat jocuri barbie dressup jocuri dressup jocuri cu haine

Acest joc cu titlu barbie moda sic, a fost adaugat 2014-05-23 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.