Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE MODEL LA POZAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie model la pozat

Barbie trebuie sa modeleze pentru pozele ei de fotomodel si are nevoie de ajutorul tau pentru a scoate cele mai reusite fotografii. Tu trebuie sa o asezi pe frumoasa noastra Barbie intr-o pozitie cat mai interesanta, care sa ii scoata in evidenta toate trasaturile bune si sa ii ascunda defectele, apoi trebuie sa faci fotografiile. Deasemenea, unele pozitii trebuie copiate, asa ca incearca sa le faci cat mai exacta pentru ca Barbie fashionista sa aiba cele mai reusite poze. Distreaza-te online in acest joc de facut poza lui Barbie!


Tags: jocuri barbie fashionista jocuri barbie 3d jocuri barbie frumoase jocuri barbie cu poze jocuri barbie fashion jocuri cu fotomodele jocuri barbie fotomodel jocuri cu fete fotomodele jocuri moda jocuri de decorat

Acest joc cu titlu barbie model la pozat, a fost adaugat 2014-04-22 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de decorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.