Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE SI ELSA MAKEOVER DE SCOALA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie si elsa makeover de scoala

Ajuta pe Barbie si Elsa sa isi faca makeoverul pentru scoala. In acest joc cu cele doua printese frumoase vei putea sa iti dezlantui imaginatia si super puterea ta de stilista si fana Barbie. In acest joc poti sa ii faci o sesiune de ingrijire spa lui Barbie dar si frumoasei Elsa. Cele doua prietene vor sa se duca la scoala de medicina impreuna si au nevoie sa arate elegant, frumos si foarte inteligenta, iar tu esti singura care le poate ajuta atat cu haine, coafuri dar si cu o ingrijire totala pentru a se transforma complet. Joaca si tu online cele mai tari jocuri makeover si de imbracat pe site-ul cu cele mai interesante moduri de a te distra jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie de machiat jocuri barbie de spa jocuri spa jocuri de ingrijit jocuri de machiat jocuri de imbracat jocuri moda jocuri barbie de coafat

Acest joc cu titlu barbie si elsa makeover de scoala, a fost adaugat 2014-11-03 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.