Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BARBIE STUDIO DESIGNER HAINE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie studio designer haine

Barbie studio designer este un joc in care poti sa te distrezi impreuna cu Barbie facand diferite tipuri de haine si rochii pentru ca Barbie sa le poarte. Ai la dispozitie o multime de combinatii astfel putand sa alegi partea de rochie a costumatiei tale si sa ii faci modelul dar mai ales culoarea dorita, apoi poti sa ii alegi topul si diferite tipuri de accesorii pentru a crea cele mai frumoase haine dintr-un joc de barbie designer. Distreaza-te si tu in cele mai frumoase jocuri cu barbie face haine pe site-ul jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie designer jocuri designer jocuri barbie de imbracat jocuri cu rochii jocuri barbie de creat haine jocuri de colorat

Acest joc cu titlu barbie studio designer haine, a fost adaugat 2014-11-07 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.