Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BEBELUSA BARBIE COAFAT PAR IMPLETIT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bebelusa barbie coafat par impletit

Moda Bebelusei Barbie se schimba constant, iar astazi si-a dat seama ca are nevoie de o coafura noua pentru Craciun, dar nu o coafura oarecare ci un par impletit in stilul Elsa. Tu esti o foarte buna coafeze si suntem siguri ca o poti ajuta pe frumoasa bebelusa Barbie sa isi faca un par impletit foarte frumos. Pentru a incepe coafura in primul rand trebuie sa iti faci un tratament al parului ca sa fie puternic, apoi alegi tipul de par impletit dorit si il aranajezi prin tehnicile tale. Distreaza-te si tu in cele mai tari jocuri cu baby barbie aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu par jocuri barbie de coafat jocuri cu bebelusi jocuri barbie cu frizuri jocuri cu coafuri jocuri cu salonul de coafat jocuri baby barbie jocuri moda jocuri de aranjat parul

Acest joc cu titlu bebelusa barbie coafat par impletit, a fost adaugat 2014-12-02 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de aranjat parul. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.