Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E BEBELUSA BARBIE DESIGNER ROCHII DE BAL

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bebelusa barbie designer rochii de bal

Bebelusa Barbie are nevoie de ajutorul tau sa isi faca design la o rochie pe care vrea sa o imbrace pentru balul la care trebuie sa mearga. Ea are deja doua designuri de moda in cap, iar tu poti sa o ajuti sa se hotarasca alegand unul dintre modelele de rochie favorit. Apoi, trebuie sa o masori pe frumoasa Bebelusa Barbie sa stii in ce dimensiuni trebuie sa faci intreaga rochie si apoi sa ii cosi diferitele portiuni pentru a ii face rochia. Este un joc de creat haine foarte interesant, iar daca vrei sa devii un designer barbie trebuie sa faci o treaba buna in jocul nostru. Fii si tu cea mai tare creatoare de rochii de bal pentru frumoasa bebelusa Barbie pe site-ul jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri de imbracat jocuri designer jocuri barbie designer jocuri de creat rochii jocuri cu rochii jocuri de moda jocuri barbie de moda jocuri cu bebelusi jocuri baby barbie

Acest joc cu titlu bebelusa barbie designer rochii de bal, a fost adaugat 2014-11-10 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri baby barbie. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.