Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E CREAT HAINE PENTRU BALERINA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

creat haine pentru balerina

Jocuri Barbie de creat haine pentru o balerina si de coafat una dintre cele mai talentate fete. Aceste balerine lucreaza foarte mult pentru a putea dansa frumos si de aceea au nevoie de tine pentru a le da frumusetea interioara pe exterior, creandu-le noi haine, alegandu-le coafuri si practicand facand o balerina noua cu fiecare joc. Poti sa faci foarte multe lucruri in acest joc, poti sa fii designer de haine si coafuri, poti sa combini mai multe modele de frizuri pentru a face ce iti place tie, poti chiar sa alegi haine pe care apoi sa le schimbi culoarea, sa le adaugi maneci si multe alte elemente de moda. Te poti distra foarte mult in acest joc barbie de imbracat si coafat o balerina frumoasa. Daca nu stiai balerinele sunt foarte bune dansatoare, ele pot sari foarte sus si se pot roti foarte mult, iar fiecare miscare e gratioasa, tu trebuie sa le faci o costumatie si o coafura care sa arate foarte bine atunci cand sunt pe scena. Distreaza-te intr-un nou joc barbie de imbracat si creat haine!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri fashionista jocuri designer jocuri barbie designer

Acest joc cu titlu creat haine pentru balerina, a fost adaugat 2014-09-14 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie designer. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.