Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E CREAT HAINE STAR DE MUZICA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

creat haine star de muzica

Joaca online jocuri de designer in care poti crea cele mai frumoase haine pentru un star de muzica asa cum este Violetta. Poti sa creezi cele mai interesante costumatii facandu-le de la zero, alegand materialul pentru top, pentru fuste si restul componentelor, poti sa alegi o baza pentru partea de sus a rochiei, apoi o intregesti cu o fusta eleganta si alegi pentru fiecare modele si culori deosebite, totul este apoi combinat si tu trebuie sa le dai din materil pentru a face cele mai la moda si in voga haine pe care le-ai vazut vreodata si pe care le poti folosi mai apoi pentru a o imbraca chiar pe Violetta in cele mai interesante haine, sa o coafezi si chiar sa ii alegi accesoriile necesare!


Tags: jocuri de imbracat jocuri moda jocuri barbie de imbracat jocuri de creat haine jocuri barbie designer jocuri designer jocuri de colorat

Acest joc cu titlu creat haine star de muzica, a fost adaugat 2014-08-30 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.