Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E DESIGNER CREAT COSTUMATII HAINE RUPTE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

designer creat costumatii haine rupte

Barbie are nevoie de o costumatie de haine rupte sau zgariate si pentru asta are nevoie de tine, designerul ei de moda cel mai important. Tu poti sa iti folosesti talentul pentru a creat diferite tipuri de costumatii cu haine rupte si zgariate, dar care in acelasi timp sunt foarte interesante, frumoase si bineinteles la moda. Incearca sa ramai in voga cu oricare dintre hainele alese si create. Poti sa faci designul cum vrei tu la haine, sa le alegi culorile si apoi chiar sa le faci un model propriu, insa ai grija ca toate hainele barbie sa se potriveasca si nu uita de machiat si coafat!


Tags: jocuri de coafat jocuri de machiat jocuri barbie de coafat jocuri barbie de machiat jocuri de imbracat jocuri dressup jocuri barbie designer

Acest joc cu titlu designer creat costumatii haine rupte, a fost adaugat 2014-08-25 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie designer. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.