Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E DESIGNER CREAT HAINE DE VARA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

designer creat haine de vara

Jocuri de creat haine de vara ca un adevarat designer Barbie. In acest joc o sa iti poti dezlantui imaginatia prin crearea celor mai interesant si furmoase haine pe care le-ai vazut vreodata, pentru ca vor fi create de tine. Poti sa alegi forma hainelor, sa le alegi manecile, gulerul, culorile si modelele care sa fie folosite pentru a iti crea hainele dorite pentru fotomodelul tau. Poti sa creezi haine scurte de vara de culori deschise, poti crea haine cu maneca sau pantaloni lungi evazati si dintr-o singura culoarea, in acest joc toate visurile tale de designer barbie se pot impline, trebuie doar sa iti pui imaginatia la contributie. Dupa ce ti-ai creat hainele in cele mai frumoase forme poti sa imbraci un fotomodel de vara pentru a vedea cum arata cu cele mai noi si mai interesante haine din lumea barbie online!


Tags: jocuri designer jocuri barbie designer jocuri creatoare de moda jocuri moda jocuri cu haine jocuri dressup jocuri de imbracat jocuri fashionista

Acest joc cu titlu designer creat haine de vara, a fost adaugat 2014-09-12 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri fashionista. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.