Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E DESIGNER DE OCHELARI PENTRU BARBIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

designer de ochelari pentru barbie

Barbie are nevoie de ajutorul tau de designer de moda, ea vrea sa poarte ochelari unice pe care lumea nu i-a mai vazut si pentru asta are nevoie de cineva care stie trendurile din moda, stie cum sa combine culorile si formele pentru a crea chestii la moda, iar tu esti exact de cine are nevoie. Folosesteti creativitatea si imaginatia pentru a crea cele mai trendy bucati de ochelari in timp ce folosesti culorile pentru a le da personalitatea si stil. Distreaza-te in acest joc cu Barbie designer!


Tags: jocuri designer jocuri barbie designer jocuri barbie de moda jocuri moda jocuri de colorat jocuri barbie de colorat

Acest joc cu titlu designer de ochelari pentru barbie, a fost adaugat 2014-05-29 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.