Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E DESIGNER PENTRU PETRECERE LA STUDIOU DE MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

designer pentru petrecere la studiou de moda

Dupa ce ai facut designul a mai multor haine de iarna si haine retro, va trebuie sa inventezi un nou tip de haine de aceasta data destinate unei nopti de dans si moda. In acest joc barbie vei putea sa iti dezvolti imaginatia si sa iti dezvolti simtul estetic. Trebuie sa creezi totul folosind module asa ca intai vei alege bustul, apoi manecile, partea de jos a rochiei si tot asa, dupa care trebuie sa le asortezi cu diferite culori pentru a crea o costumatie cat mai interesata, la moda si care sa uimeasca pe toti cei care o vad!


Tags: jocuri designer jocuri barbie designer jocuri moda jocuri cu haine jocuri de imbracat jocuri dressup jocuri de colorat

Acest joc cu titlu designer pentru petrecere la studiou de moda, a fost adaugat 2014-04-20 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.