Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E ELSA FROZEN ROCHII VECHI SI NOI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

elsa frozen rochii vechi si noi

Elsa este o printesa foarte frumoasa, insa cum ar arata ea in zilele noastre? Noi am hotarat sa facem chiar acest lucru, trebuie sa folosim moda veche mai intai sa vedem cat de frumoasa o putem face pe frumoasa Elsa, printesa regatul de gheata, ca apoi sa folosim moda noua astfel incat sa ne dam seama cat de bine arata in noile rochii de moda, in hainele foarte interesante si sic pentru o fata de moda veche. La sfarsit o sa putem combina cele doua tipuri de moda pentru a aduna cele mai bune elemente atat din moda veche cat si din rochiile foarte frumoasa a erei moderne ce sunt purtate de manechinele noastre pe podium. Joaca si tu jocuri de imbracat si de infrumusetat pe Elsa pe site-ul jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri frozen jocuri cu regatul de gheata jocuri de imbracat cu regatul de gheata jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri cu rochii jocuri de coafat jocuri cu haine jocuri barbie cu haine

Acest joc cu titlu elsa frozen rochii vechi si noi, a fost adaugat 2015-01-21 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.