Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E HAINE CU MODEL BRODAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

haine cu model brodat

Jocuri de imbracat fete cu model brodat. In acest joc trebuie sa folosesti haine facute de un designer care are un moft pentru haine cu un motiv floral brodat. Trebuie sa incerci sa faci cele mai interesante costumatii care se potrivesc cu cele mai interesante si mai frumoase podiumuri de moda. Trebuie sa potrivesti culorile, modelele si bineinteles coafura lui Barbie ca sa creezi cele mai interesante modele barbie de pe scena din noua moda cu haine brodate!


Tags: jocuri barbie de imbracat jocuri imbracat jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri barbie fashionista jocuri dressup

Acest joc cu titlu haine cu model brodat, a fost adaugat 2014-07-07 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.