Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E HAINE DE CULOAREA MENTEI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

haine de culoarea mentei

Barbie este o fashionista dupa cum bine stii, ea se imbraca numai in cele mai frumoase si mai in voga haine posibile, deasemenea, impreuna cu hainele sale ea isi ingrijeste parul, mainile si pielea pentru a arata cel mai frumos indiferent de anotimp sa felul in care este imbracata. In aceasta oportunitate de afacere ea trebuie sa foloseasca doar haine trendy de culoarea mentei verzi si tu trebuie sa le combini pentru a obtine costumatii la moda, in trenduri care sa scoata in evidenta eleganta lui Barbie cu accesorii care pot sa mai reduca din predominanta de culoare a verdelui. Distreaza-te intr-un joc online de imbracat pe barbie fashionista in verde!


Tags: jocuri barbie jocuri barbie fashionista jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri de coafat

Acest joc cu titlu haine de culoarea mentei, a fost adaugat 2014-06-18 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.