Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E HAINE MODA PARTE PESTE PARTE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

haine moda parte peste parte

Barbie are nevoie de intuitia si cunostiintele tale de moda pentru a isi alege o costumatie noua pentru o firma de moda care face doar haine parte peste parte. Tu trebuie sa incerci sa faci din hainele date de acestia costumatii potrivite, la moda care sa arate bine pe Barbie si care bineinteles sunt in trendurile modei mondiale. Nu uita sa potrivesti fiecare haine cu pantofii si coafura aleasa, apoi totul sa le scoti in evidenta cu accesoriile disponibile. Distreaza-te online cu aceste jocuri de imbracat pe Barbie online!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri dressup jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu haine moda parte peste parte, a fost adaugat 2014-06-16 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.