Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E IMBRACAMINTE BARBIE IN ORANJ

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbracaminte barbie in oranj

Barbie merge la meciul de fotbal a lui Olanda si are nevoie de cateva costumatii pentru a isi arata suportul pentru echipa lor de sport numita si portocala mecanica. Incearca sa urmezi fiecare pas din moda pentru a crea o costumatie in voga cu un stil interesant insa de culoare portocalie. Foloseste coafura pentru a atrage atentie de la puterea culoarei oranj si cateva accesorii pentru a scoate in evidenta formele feminine ale lui Barbie. Incearca sa fie putin sportiva dar destul de eleganta pentru a impresioa fanii si barbatii de langa tine. Distreaza-te in cel mai noi si interesant joc de coafat si imbracat pe barbie online!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri moda jocuri barbie fashionista

Acest joc cu titlu imbracaminte barbie in oranj, a fost adaugat 2014-07-19 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie fashionista. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.