Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E MODA ROCHII DANTELA SI PLASA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

moda rochii dantela si plasa

Jocuri de imbracat pe Barbie in rochii foarte provocatoare pentru o serata numai cu vedete. Frumoasa noastra fotomodel are de indeplinit aceasta misiune foarte importanta si trebuie sa arate extrem de bine. Poti sa incerci o inspiratie din moda super vedetelor de pe covorul rosu cum ar fi Lady Gaga ca sa iti faci o idee cum ar trebuie Barbie imbracata. Poti insa sa incerci si ceva foarte decent folosind diferite tipuri de rochii mai mate, prin care nu se poate vedea si combinate pentru a crea o rochie de seara ce va impresiona criticii si jurnalistii de moda. Totul, trebuie sa fie interesant, frumos dar in acelasi timp in voga, asa ca numai tu poti crea cele mai interesante combinatii de haine din jocurile barbie online!


Tags: jocuri barbie jocuri barbie de imbracat jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri barbie cu rochii

Acest joc cu titlu moda rochii dantela si plasa, a fost adaugat 2014-07-11 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie cu rochii. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.