Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E ROCHII IN CULORI PASTEL

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

rochii in culori pastel

Joaca jocuri de imbracat pe Barbie online in rochii de culori pastel. Pentru ca afara este foarte cald si vara a venit trebuie sa o imbraci pe Barbie in hainele cele mai colorate care sa simbolizeze schimbare, fericire si reinnoire, astfel ea are nevoie de haine usoare, si racoroase ce pot sa ii puna in evidenta picioarele lungi si frumoase. Distreaza-te online jocuri de imbracat, coafat si machiat pe Barbie online cu cele mai frumoase tehnici si haine in culori pastel.


Tags: jocuri de imbracat barbie jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri barbie moda jocuri barbie fashionista jocuri fashionista

Acest joc cu titlu rochii in culori pastel, a fost adaugat 2014-07-14 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri fashionista. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.