Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E ROCHII PINAFORE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

rochii pinafore

Jocuri cu rochii pinafore pentru frumoasele noastre manechine Barbie. Stii bine ca in lumea de astazi trebuie sa fii cat mai in moda pentru a putea sa emita pretentii pentru podiumurile lumii de moda. In primul rand incearca sa creezi costumatii la moda, chiar daca rochiile sunt facute de un designer cunoscut. Impreuna cu alegerea hainelor interesante, in majoritate de culoarea alba poti sa alegi si o coafura noua prin care poti pui in evidenta fiecare haina aleasa pentru fotomodelul Barbie. Distreaza-te online in acest joc de imbracat fete Barbie cu cele mai interesante rochii pinafore!


Tags: jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri dressup jocuri de coafat

Acest joc cu titlu rochii pinafore, a fost adaugat 2014-06-30 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.