Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE MODA E IMBRACA FATA IN CAROU

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca fata in carou

Moda nu este in toate jocurile Barbie, unele fete sau fotomodele sunt indragostite de anumite modele si culori, iar acestea o sa le foloseasca pentru imbracaminte chiar daca nu sunt la moda sau daca vremea lor a trecut. In acest joc poti sa iti folosesti intuitia de moda si chiar super stilul de moda pentru a face fata unei cereri interesante. Trebuie sa imbraci aceasta fata in cele mai tari si interesante costumatii de haine create cu modelul in carouri. Tu trebuie sa folosesti imaginatia pentru a le combina in asa fel incat fiecare parte sa aiba o senzatie de moda si frumusete. Distreaza-te online in cele mai noi si interesante jocuri cu barbie de imbracat online!


Tags: jocuri barbie jocuri barbie moda jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri de imbracat jocuri cu haine

Acest joc cu titlu imbraca fata in carou, a fost adaugat 2014-08-19 in categoria jocuri barbie moda si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.