Jocuri barbie cu JOCURI DE SEZON E BARBIE MODA DE TOAMNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie moda de toamna

Toamna este un anotimp foarte colorat si Barbie trebuie sa profite de aceasta ocazie pentru a isi folosi cele mai interesante si la moda haine pe care le poate purta pentru plimbari in parc sa faca fotografii si sa admire spectacolul facut de anotimpul ruginiu. In primul rand trebuie sa ii alegi o coafura stilita lui Barbie si apoi sa folosesti haine groase pentru ca este frig afara, dupa care se foloseste simtul de moda sa faci combinatii cat mai reusite de pantaloni in voga, o bluza de model si pantofi cu toc. Incearca sa iti folosesti imaginatia pentru cat mai multe costumatii si daca ai nevoie de cateva ideii apasa pe butonul in forma de soare din partea de sus a jocului cu Barbie. DIstreaza-te in acest joc de moda online si imbraca pe Barbie pentru moda de toamna!


Tags: jocuri toamna jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri moda jocuri barbie moda jocuri barbie fasionista jocuri de coafat

Acest joc cu titlu barbie moda de toamna, a fost adaugat 2014-05-30 in categoria jocuri de sezon si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.