Jocuri barbie cu JOCURI DE SEZON E CREAZA PAPUSI SIRENE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

creaza papusi sirene

Iti plac sirenele ? In acest joc vei putea sa iti faci propria ta sirena care sa arate exact cum vrei tu, poti sa ii faci o coada frumos decorata, poti chiar sa ii pui cercei, bijuterii si alte accesorii pentru a arata bine, iar hainele ei trebuie sa fie facute din obiecte gasite in ocean pentru a putea sa isi arata moda celorlalti ce traiesc in ocean. Daca iti plac fetele dragute atunci poti sa creezi o sirena care sa arate cum vrei tu. Distreaza-te creeand o sirena papusa dupa cum iti place tie.


Tags: jocuri cu sirene jocuri cu zane jocuri cu printese jocuri de desenat jocuri de imbracat jocuri de coafat jocuri moda

Acest joc cu titlu creaza papusi sirene, a fost adaugat 2014-03-23 in categoria jocuri de sezon si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.