Jocuri barbie cu JOCURI DE SEZON E IMBRACA FEMEIA ELF A PADURII

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca femeia elf a padurii

Femeile elf din padurea fermecata sunt foarte timide si nu au iesit foarte mult in lume, insa ele sunt foarte frumoase si daca tu le-ai putea alege haine traditionale dar oarecum moderne. In acest joc de design haine, de imbracat femei elf si coafat vei putea sa iti folosesti imaginatia la cote maxime putand crea haine din diferite modele. Poti sa schimbi culoarea materialelor, sa folosesti modele de material nou, sa foloseste tatuaje sacre pentru a crea noi semne de frumusete pentru femeia elf, vei putea sa alegi coafuri cu foarte mult par in forme diferite. Crezi ca esti in stare sa creezi cele mai frumoase haine de moda si sa transformi aceste creaturi mitice in femei frumoase si moderne?


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri designer jocuri barbie designer jocuri moda jocuri cu haine jocuri barbie de moda

Acest joc cu titlu imbraca femeia elf a padurii, a fost adaugat 2014-06-23 in categoria jocuri de sezon si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.