Jocuri barbie cu JOCURI DE SEZON E IMBRACA IN STILUL MODEI DE PRIMAVARA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca in stilul modei de primavara

Barbie este foarte frumoasa si nu are nevoie de machiaj foarte puternic sau haine foarte interesante pentru a iesi in evidenta. Insa astazi ea vrea sa arate bine pentru o plimbare de primavara prin zona rurala a Frantei. Incearca sa iti folosesti imaginatia si talentul de stilista de moda pentru a alege hainele potrivite pentru mica plimbarea a lui Barbie, dar mai intai alege un machiaj interesant, o coafura frumoasa si bineinteles apoi poti sa incepi sa faci cele mai colorate si vii costumatii de primavara. Distreaza-te online in acest joc de imbracat pe Barbie pentru primavara.


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri moda jocuri barbie moda jocuri fashionista jocuri barbie fashionista jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri de coafat

Acest joc cu titlu imbraca in stilul modei de primavara, a fost adaugat 2014-06-01 in categoria jocuri de sezon si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.