Jocuri barbie cu JOCURI DE SEZON E MODA DE TOAMNA TIMPURIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

moda de toamna timpurie

Vremea inca nu s-a racit asa ca nu este timpul ca Barbie sa isi scoata hainele de iarna pentru garderoba sa de zi cu zi, insa cu ce poate sa se imbrace Barbie pentru a arata la moda dar care sa fie destul de gros pentru a nu ii fi frig insa nu foarte incarcat cat sa ii fie cald. Asa ca s-a gandit la cateva jachete de vara, mai subtiri, poate o fusta mai lunga si ciorapi cu care se pot face foarte multe combinatii, iar tu fiind o adevarata diva in moda. Distreaza-te in timp ce gasesti costumatii si haine pentru frumoasa barbie!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri moda jocuri barbie de imbracat jocuri de imbracat barbie jocuri haine de iarna jocuri haine de toamnta jocuri distractive

Acest joc cu titlu moda de toamna timpurie, a fost adaugat 2014-05-01 in categoria jocuri de sezon si poate fi descris ca un joc cu jocuri distractive. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.