Jocuri barbie cu JOCURI DE SEZON E MODA DE ZANA SI ELF IARNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

moda de zana si elf iarna

Intr-o lume de fantezie elfii si zanele au o petrecere comuna in care fiecare vrea sa arate cat mai bine si pentru asta au nevoie de o transformare mare. Trebuie sa folosesti praful magic pentru a le da aripi frumoase, urechi stralucitoare si coafuri interesante, deasemenea, trebuie sa faci cele mai tari costumatii care sa rivalizeze cu cele ale lui Barbie, insa tine minte ca acesta este un taram de poveste si totul trebuie sa fie cat mai magic!


Tags: jocuri moda jocuri cu haine jocuri de coafat jocuri de machiat jocuri de imbracat jocuri cu barbie de imbracat jocuri cu barbie dress up jocuri cu barbie cu rochii jocuri dress up jocuri cu barbie frumoase jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dress up jocuri cu fete de imbracat jocuri designer vestimentari jocuri cu designeri jocuri barbie fashion jocuri cu fete de machiat jocuri barbie la spa si make up jocuri manichiura jocuri machiaj

Acest joc cu titlu moda de zana si elf iarna, a fost adaugat 2014-04-17 in categoria jocuri de sezon si poate fi descris ca un joc cu jocuri machiaj. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.