Jocuri barbie cu JOCURI DECORAT E DECOREAZA CAMERA DE NUNTA A LUI BARBIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

decoreaza camera de nunta a lui barbie

Barbie isi organizeaza nunta iar tu esti aleasa atat pentru a ii alege haine, coafura si stilul ei, insa acum ai o misiune mai importanta. Tu trebuie sa decorezi camera in care ea isi va intalni mirele frumos. Incearca sa faci intreaga camera cat mai pe stilul lui barbie, foloseste roz, paturi comfortabile, tablouri care sa dea un aer cat mai romantic, fereastra cu o vedere minunata un dulap pentru a isi pune hainele si o oglinda ca sa isi admire atat frumusetea dar si pentru a se ingriji de seara. Trebuie sa iti folosesti toata imaginatia si stilul Barbie pentru a decora aceasta camera online!


Tags: jocuri de decorat jocuri barbie de decorat jocuri de colorat jocuri barbie decoreaza jocuri barbie designer jocuri cu decoratiuni jocuri designer

Acest joc cu titlu decoreaza camera de nunta a lui barbie, a fost adaugat 2014-06-03 in categoria jocuri decorat si poate fi descris ca un joc cu jocuri designer. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.