Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E BARBIE IMBRACAMINTE FLORALA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie imbracaminte florala

Barbie are nevoie inca o data de ajutorul tau, tura aceasta are nevoie de o costumatie la moda cu o tendinta flora si foarte deschis colorata. Ea are nevoie sa arate spiritul primvareii, a prospetimii si tineretii folosindusi talentul de model si actrita, insa un rol important in toate acestea il reprezinta si hainele pe care tu trebuie sa le faci sa fie la moda, frumoasa si sa o avantajeze. Deasemenea, trebuie sa faci si coafuri plus machiajul lui Barbie daca vrei cu adevarata sa fie ravasitor de frumoasa si uimitor de in trenduri.


Tags: jocuri barbie de imbracat jocuri de imbracat jocuri moda jocuri de coafat jocuri primavara jocuri de machiat jocuri barbie de coafat jocuri barbie de machiat

Acest joc cu titlu barbie imbracaminte florala, a fost adaugat 2014-06-05 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.